Beautytruck Barendrecht ‘HELEMAAL Mooii’

De Beautytruck Barendrecht is gemaakt voor de drukbezette vrouw en man. Wij weten hoe kostbaar je tijd is. Toch wil je graag een mooie en verzorgde look. Dus rijden we naar je toe!

 

Niet alleen is jouw tijd erg belangrijk voor ons, maar we zijn ook gericht op de hoogste kwaliteit van de behandeling en willen je een persoonlijke HELEMAAL Mooii beleving geven.

 

We kunnen niet wachten tot je de stap zet in onze “Beautytruck” en wordt verleid door de unieke entourage, onze persoonlijke aandacht, de prachtige nagellakken van CND Shellak, de mooie verzorgingsproducten van Payot en de kleurrijke make-uplijn van T. LeClerc.

 

Klik op afbeelding voor een rondleiding door de Beautytruck

 

 

De beautytruck is voor evenementen, feesten en party’s te boeken. We komen naar de gewenste locatie en verzorgen een HELEMAAL Mooii ervaring op maat. Samen met jou creëren wij mooie herinneringen.

 

Voor events en party’s kun je denken aan een verjaardagsfeestje voor kinderen van 6 tot 12 jaar, sweet sixteen party, workshop voor vriendinnen (van alle leeftijden), ladiesnight, vrijgezellenavond etc. Ook zijn wij beschikbaar voor braderieën, festivals en overige events.

Tevens kun je ons boeken voor je huwelijksdag. Wij hebben verschillende bruidsarragementen. Niet alleen laten we de bruid stralen, maar desgewenst ook de getuigen en familie van het bruidspaar. Ook de heren worden niet vergeten op deze dag !

 

Desgewenst verzorgen wij ook de decoratie, cupcakes, champagne en/of bloemen om het feestje nog Mooiier te maken. Neem contact met ons op voor een aanbieding op maat.

 

info@beautytruck.nl - 06 3418 9680

 

We zien u snel aan boord !