Beautysalon ‘HELEMAAL Mooii’

Onze formule is ontwikkeld voor de wensen van de moderne vrouw van alle leeftijden. In onze schoonheidssalon Helemaal Mooii Lifestyle in Oud-Beijerland en in onze beautytruck staat persoonlijke aandacht voorop en werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten. 

Behandelingen
 

Beautytruck “HELEMAAL Mooii”

 

Wij verzorgen ook op locatie alle gewenste Face en Nail treatments , Manicure, Browstyling, Wimperextentions en/of voetverzorging met hoogwaardige producten. Laat je verleiden door de nieuwste kleuren nagellak van CND Shellac, de mooie verzorgingsproducten van Payot en de kleurrijke make-up lijn van T. Leclerc.

De beautytruck
 

Party's & Events

Voor een 'HELEMAAL Mooii' beleving op locatie kun je ons boeken. Wij zijn gespecialiseerd in kinderfeestjes en Sweet Sixteen party's. Ook voor een huwelijk of jubileum komen wij graag naar je toe. Wil je een bijzonder zakelijk event organiseren? Wij komen naar je toe en zorgen voor een 'HELEMAAL Mooii' ervaring op maat. Desgewenst verzorgen wij ook de decoratie, cupcakes, champagne, goodiebags en/of de bloemen om het feest nog Mooiier te maken.

Party's & Events
 Wij denken graag met je mee.  Bel of mail ons voor een afspraak in onze schoonheidssalon of in de beautytruck op locatie.

info@helemaalmooii.nl
06 3418 9680

De beautytruck komt naar je toe !

 

 Helemaal Mooii Lifestyle Oud Beijerland 0186 685445